English (UK) Espaol Nederlands English (USA) Deutsch Franais Italiano Portugus Arabian Russian Svenska
Kinele Group
Muestras Holanda
TELEFONO HOLANDA
Mail Holanda
ACPI 2009 holanda
Body-Life Holanda
> De thuispagina > Vinyl Platen

Vinyl Platen

Vergelijkbaar met de farmaceutische industrie, fabriceert Kinele haar producten op basis van een vinilformule van hoogwaardige kwaliteit, die voldoet aan de ISO-norm. Ze bevatten geen gerecyclede materialen, waardoor de compositie perfect kan worden gecontroleerd.
 
Bovendien zijn onze vinilplaten brandveilig een niet giftig. Zij vermijden voorkomen van schimmelinfecties/dreigen te vervallen in een sauna en douche ruimtes. (
Zie Specificaties techniek PDF)Herbruikbaar Materiaal: 

Ons materiaal is na gebruik 100% recyclebaar en er is in combinatie met andere kunststoffen en chemische producten diverse materialen ontstaan, die weer voor andere toepassingen kunnen worden gebruikt.

Hoge Besparing:

De vloertegels van Kinele kunnen op de oude tegels worden gelegd of op ieder willekeurig vlak oppervlak. Er hoeft dus niets te worden afgebroken. Evenmin zijn er “vergunningen”, nodig, aangezien de tegels niet op de vloer worden gelijmd. Bovendien: gaat u verhuizen, dan hoeft u de vloer alleen maar te demonteren en kunt u hem gewoon meenemen!

De sportaccomodatie hoeft niet te worden gesloten: 

U hoeft uw sportschool niet te sluiten. Een Kinele vloer is snel te leggen en hoeft niet te drogen zoals andere vloeren. Zodra de vloer gelegd is, kunt u er al op lopen! (zie installatien PDF)Breed Scala aan Kleuern: 

Ontdek de ruime keuze aan kleuren, afwerkingen en combinaties die KINELE u biedt. Onze tekeningen en hout- en parketimmitaties, zijn exclusief. Indien u een speciale kleur nodig heeft, vraag het ons! Wij kunnen ervoor zorgen!

Wij zijn aan zijn dienst: 

In KINELE altijd worden wij geschikt om hem te helpen, als het om het even welke vraag heeft of het wil meer informatie over ons product ontvangen, het betwijfelt niet in het contacteren aan ons. Wij zijn aan uw dienst.De uitrusting van installatie vraagt om van ons
De uitrusting van installatie vraagt om van ons

ANDERE PRODUCTEN

Fitnesscentra
Crèches
andere toepassingen
Vinyl Platen
Rubberplaten
Tatami Puzzle
Vloerplinten

Copyright © 2006 by Kinele