English (UK) Espaol Nederlands English (USA) Deutsch Franais Italiano Portugus Arabian Russian Svenska
Kinele Group
Muestras Holanda
TELEFONO HOLANDA
Mail Holanda
ACPI 2009 holanda
Body-Life Holanda
> De thuispagina > Vloeren voor crèches, kleuterscholen, speelotheken, basisschool, etc.

Vloeren voor crèches, kleuterscholen, speelotheken, basisschool, etc.

Vloertegels ontworpen voor kinderen. Zij genieten het meeste van de faciliteiten. De lange uren die zij op de crèche doorbrengen, veranderen in leuke speel- en leermomenten. Ideaal voor crèches, kleuterscholen, spelotheken, basisscholen, etc. (zie product)


Combinacion en varios colores de losetas de vinilo Kinele en zona de juegos infantilUtilizacion de las losetas de vinilo para suelos para diferenciar zonas en gimnasio infantil.Losetas de vinilo blancas combinadas con otros colores en el suelo de una guarderiaSuelo verde de losetas de pvc Kinele en un aula.Suelo de una guarderia a base de losetas de vinilo. Combinacion de colores blanco, gris, azul y amarillo.
Suelo multicolor de losetas de pvc en habitacion infantilPavimento en losetas de vinilo naranjas y lilas instalado en zona de juegos de niñosSuelo blanco con diseños en colores. Realizado con losetas de vinilo. Combinacion multicolor de losetas de pvc en ludoteca en centro comercial.Habitacion infantil con pavimento de losetas de vinilo lila y azules. Incorpora el pack de numeros Kinele.
Guarderia con suelos de vinilo. Combinacion de varios colores.Suelo de guarderia con diseño damero en losetas de vinilo fucsia y azul claro.Habitacion infantil decorada con pavimento a base de losetas de pvc multicolores.Suelo turquesa de losetas de vinilo combinadas con otras de colores varios. Suelo fucsia en habitacion de juegos infantiles
Zona de juegos con columpio y piscina de bolas, decorada con suelo de vinilo multicolor KineleInstalacion de losetas de pvc de diferentes colores.Guarderia con suelo combinado de losetas de vinilo de imitacion piedra y naranjas.Sala infantil con pavimento de vinilo.Suelo en habitacion infantil. Instalacion a base de losetas de colores Kinele.

Eenvoudig te leggen: 

Kinele biedt u de meest praktische oplossing: zonder lijm en gekwalificeerd personeel. De vloertegels van Kinele kunt u zelf leggen. Door een uniek kliksysteem kunnen ze eenvoudig en snel worden gelegd, waardoor het uiterlijk van uw zaal in zeer korte tijd verandert. (Zie aanwijzingen voor het leggen)Gemakkelijk schoon te maken: 

U kunt eenvoudig een homogene uitstraling creëren, wat zeker niet onopgemerkt zal blijven voor de klant: Wij bieden u een vloer die niet alleen schoon is, maar die er bovendien schoon uitziet. U hoeft hem alleen met water schoon te maken, zonder speciale producten te gebruiken.


Geen ongelukken meer: 

Omdat de vloer schokabsorberend is, zijn de vallen en stoten minimaal. Kinderen spelen veilig, wetend dat ze beschermd zijn. Wat voorheen voor een verwonding kon zorgen, is nu slechts de schrik, waar ze meteen weer overheen komen. (zie specificaties techniek)Didactisch en stimulerend: 

De kleuren, vormen, nummers, spelletjes en composities waarmee de Kinele-vloer kan worden ontworpen, stimuleren de leercapaciteit van de allerkleinsten.
Ze leren en vermaken zich al spelend. (zie gebeëindigde kleuren en)

Kwaliteitscertficaat 

zie lijst van kredieten (pdf)
zie certificaat (pdf)Vloeren voor crèches
Vloeren voor crèches

Informatie

Kinele biedt u de mogelijkheid om op uw vloer een willekeurig logotype, tekening etc. aan te brengen. Zo trekt u de aandacht en vergroot u de uitstraling van uw bedrijf.


ANDERE PRODUCTEN

Fitnesscentra
Crèches
andere toepassingen
Vinyl Platen
Rubberplaten
Tatami Puzzle
Vloerplinten

Copyright © 2006 by Kinele