English (UK) Espaol Nederlands English (USA) Deutsch Franais Italiano Portugus Arabian Russian Svenska
Kinele Group
Muestras Holanda
TELEFONO HOLANDA
Mail Holanda
ACPI 2009 holanda
Body-Life Holanda
> De thuispagina > Vloeren voor fitnesscentra

Vloeren voor fitnesscentra

Gebruik voor aerobics, gym, spinning, krachttraining, fitness, pilates, dans, gewichten, wellness...

De vloertegels van KINELE sluiten aan op de behoeften die bestaan voor de verschillende ruimtes binnen uw fitnesscentrum en kunnen in kleur en stijl eenvoudig worden gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld de fitnesszaal afscheiden van het looppad of verschillende ruimtes afbakenen voor bepaalde fitnessapparaten of voor aerobics, gym, spinning, krachttraining, fitness, pilates, dans, gewichten, wellness, etc. geschikt voor alle willekeurige sportzalen.

Pavimento en pvc para gimnasio en azul y blanco.Instalacion de losetas de vinilo rojo con acabado de marmol en color negro en sala de maquinas de gimnasio.Losetas de vinilo imitacion madera en zona de maquinas y pesas de gimnasio.Sala de fitness con pavimento de losetas de vinilo rojo.Instalación de suelo en losetas de pvc color azul medio para sala de spinning.
Combinacion en forma de damero naranja y gris de losetas de vinilo. Incluye logotipos.Suelo de vinilo blanco imitacion de marmol en gris. Instalado en zona de maquinas de gimnasio.Losetas de vinilo blanco con acabado en marmol gris instaladas como pavimento en zona de pesas de un gimnasio.Pavimento de fitness en vinilo con logo en la zona central. Combinacion en blanco, lila y rosa. Suelo rosa de pvc o vinilo con logo morado. Instalado en sala de fitness de gimnasio.
Pavimento de losetas de vinilo rosa en zona de duchas de gimnasioSala de fitness con suelo de vinilo gris y fucsiaPavimento azul con logotipos amarillos en PVCLogotipo central en sala de spinning con suelo de losetas de vinilo rosaSuelo Kinele de Pvc en imitacion madera para zona de maquinas en gimnasio.
Gimnasio particular con suelo de losetas Kinele de vinilo en imitacion madera.Suelo de vinilo blanco y azul en zona de maquinas.Zona de pesas de gimnasio con instalación de losetas de vinilo azules y amarillasClase de fitness con suelo en combinacion de losetas naranjas y amarillasSuelo gris y lila en zona de pesas de gimnasio. La instalacion esta hecha con losetas de vinilo Kinele.

Eenvoudig te installeren: 

Kinele biedt u de meest praktische oplossing: zonder lijm of gekwalificeerd personeel. De vloertegels van Kinele kunt u zelf installeren. Door een uniek kliksysteem kunnen ze eenvoudig en snel worden gelegd, waardoor het uiterlijk van uw zaal in zeer korte tijd verandert. (Zie aanwijzingen voor het leggen)


Schokabsorberend en duurzaam:

Deze twee eigenschappen gaan samen in één product. De vloer van Kinele is zeer duurzaam en houdt rekening met de anatomie van ons lichaam. Goed voor uw voeten en voor uw veiligheid bij eventuele vallen. (Zie Specificaties techniek)
Antislip- eigenschappen:

KINELE biedt een breed scala aan oplossingen voor een vloeren met antisliptegels voor de ‘watergedeeltes’ en kleedruimtes. (zie product)

Gemakkelijk schoon te maken:

U kunt eenvoudig een homogene uitstraling creëren, wat zeker niet onopgemerkt zal blijven voor de klant: Wij bieden u een vloer die niet alleen schoon is, maar die er bovendien schoon uitziet. U hoeft hem alleen met water schoon te maken, zonder speciale producten te gebruiken.

Verbeter het imago:

Meer licht in de voorzieningen. De kleuren van Kinele zijn vrolijk en levendig. U zult er nooit genoeg van krijgen. Bovendien doen ze de ruimtes groter lijken, waardoor ze aangenaam en licht worden. (zie kleuren)

Certificaten van de kwaliteit

zie lijst van kredieten (pdf)
zie certificaat (pdf)Vloeren voor fitnesscentra
Vloeren voor fitnesscentra

Informatie

Kinele biedt u de mogelijkheid om op uw vloer een willekeurig logotype, tekening etc. aan te brengen. Zo trekt u de aandacht en vergroot u de uitstraling van uw bedrijf.


ANDERE PRODUCTEN

Fitnesscentra
Crèches
andere toepassingen
Vinyl Platen
Rubberplaten
Tatami Puzzle
Vloerplinten

Copyright © 2006 by Kinele