English (UK) Espaol Nederlands English (USA) Deutsch Franais Italiano Portugus Arabian Russian Svenska
Kinele Group
Muestras Holanda
TELEFONO HOLANDA
Mail Holanda
ACPI 2009 holanda
Body-Life Holanda
> De thuispagina > Rubberplaten

Rubberplaten
De rubber bestaat uit een gerecycleerd materiaal (rubber) en van sbr.
De onderzijde van de rubberplaat is van sbr. Het is bijzonder zwaarbelaste, omdat het in direct contact met het substraat is en daarmee de schokken vangen dient. EPDM is een niet-gerecycleerd materiaal, en dus van een uitstekende kwaliteit. Deze combinatie van materialen maakt ons product zeer duurzaam en bestendig.
(gedetailleerde Informaties)


Door de demping capaciteit van onze vloeren de verwondingen bij ongevallen aanzienlijk kan worden gereduceerd.


Goed capaciteit voor riolering zonder de noodzaak om water-drainages te wijzigen!


 


Wij bieden ook hellingen en de zijkanten van de rubber. Bij daling van de randen van de rubber, kunnen kinderen gemakkelijk oplopen met fietsen of andere speelgoed de rubber. Zelfs een struikelen door de rand wordt verhinderd.


Voorkom
struikelen dankzij onze rand tegel hellingen!                                                       Onze kleuren 


 


De platen worden ook veel gebruikt en de Krachtstations van sportscholen waar halters of andere zware voorwerpen worden vaak gebruikt. Als deze tijd op de grond vallen, worden ze "opgevangen" door de rubber gemakkelijk, zodat de eigenlijke vloer blijft intact.
Verder zijn de platen ook in paardenstallen, bijvoorbeeld omdat ze waterdoorlatend zijn."Insitu"EPDMDeze vloer wordt toegepast op het terrein door gekwalificeerd personeel.
Hij heeft het voordeel dat er geen spaties en kleuren en vormen kan vrij worden bepaald. Dit substraat is geschikt voor bijvoorbeeld speelplaatsen en beschermt tegen mogelijke ongevallen en valpartijen.


Voor                                            NaVerschuldigd zijn, bieden wij ook anti-slip rubber vloeren, die ook beschikbaar zijn in rollen. Indien u interesse hebt, dan kunt u ons altijd bellen of stuur een  e-mail.Kies de dikte die aan zijn noodzaak aangepast wordt
Kies de dikte die aan zijn noodzaak aangepast wordt

ANDERE PRODUCTEN

Fitnesscentra
Crèches
andere toepassingen
Vinyl Platen
Rubberplaten
Tatami Puzzle
Vloerplinten

Copyright © 2006 by Kinele